ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Підсумки проведення обласного конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій

13.12.2011

Згідно з планом роботи управління освіти і науки облдержадміністрації, обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю 2,3 грудня 2011 року на базі Сумського національного аграрного університету відбувся обласний конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій.

Основним завданням конкурсу є стимулювання творчого, інтелектуального розвитку учнівської молоді, підвищення інтересу до поглибленого вивчення інформаційних технологій.

Конкурс проходив згідно Положення про проведення обласного конкурсу, яке передбачало участь представників команд у трьох номінаціях: «Офіс», «Створення WЕВ-сторінки» та «Програмування».

У конкурсі взяли участь вихованці з 16 позашкільних навчальних закладів області: Глухівського міського центру дитячої та юнацької творчості, Роменського центру позашкільної освіти, Шосткинської, Лебединської міських станцій юних техніків, Шосткинського молодіжного центру соціального партнерства і творчості, Кролевецької та Сумської районних станцій юних техніків, Тростянецького районного палацу дітей та юнацтва, Путивльського центру позашкільної роботи, Буринського, Недригайлівського будинків дітей та юнацтва, Сумського міського палацу дітей та юнацтва, Роменського та Конотопського районних центрів позашкільної роботи, Полошківського НВК Глухівського району, Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Програмою конкурсу передбачався захист домашнього завдання в номінації «Створення WЕВ-сторінки», «Програмування» та виконання завдань, які були підготовлені членами журі конкурсу. До складу журі увійшли аспіранти СумДу Барило Катерина, Барило Олександр, Дмітрієв Артем.

Організатори конкурсу відзначили, що зросла кількість учасників конкурсу та рівень підготовки учасників конкурсу.

У командному заліку призові місця вибороли:

  • I місце – команда №1 Тростянецького районного палацу дітей та юнацтва, керівник команди Слєдзєвський Юрій Богданович;
  • II місце – команда Шосткинської міської станції юних техніків, керівник команди Пата Олена Іванівна;
  • IIІ місце – команда №2 Тростянецького районного палацу дітей та юнацтва, керівник команди Хомюк Сергій Сергійович.

Результати конкурсу.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 9 + 2.

^Вгору