ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ПОДВИГУ ЖИТИ В ВІКАХ

09.05.2016

В переддень Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участі вихованців художньо-естетичного відділу спільно з педагогами та вихованцями туристсько-краєзнавчого відділу в актовій залі обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся виховний патріотичний захід «Подвигу жити в віках».

Весна іде, і переможним кроком
В тюльпановому вічному вогні
Йде травень крізь хвилини, дні і роки,
Несе нащадкам спогади свої.
ПОДВИГУ ЖИТИ В ВІКАХ ПОДВИГУ ЖИТИ В ВІКАХ ПОДВИГУ ЖИТИ В ВІКАХ ПОДВИГУ ЖИТИ В ВІКАХ ПОДВИГУ ЖИТИ В ВІКАХ

ФОТО

Такими словами розпочався виховний захід. Напередодні всенародного свята вихованці та педагоги поринули у ті буремні воєнні роки, ознайомились з невідомими фактами Великої Вітчизняної війни, поділились історіями героїв – своїх прадідусів, прабабусь, які захищали Батьківщину від ворога.

Під час заходу, діти переглянули слайди про участь України у Другій Світовій війні, пригадали значний внесок Сумського партизанського загону у перемозі над гітлерівськими окупантами, згадали поіменно героїв, вшанували пам'ять загиблих мільйонів українців хвилиною мовчання.

Мультимедійну екскурсію «На камені священні імена» провела методист зразкового музею Комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Тетяна Володимирівна Сліпченко.

Вихованці та педагоги вокального колективу «Каскад» (керівники Юлія, Оксана Моря) та керівник гуртка «Юний гітарист» Шулежко О.А. піснями воєнної тематики створили атмосферу воєнних років.

актив дитячого самоврядування
художньо-естетичного відділу

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 6.

^Вгору