ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Позашкільний заклад моєї мрії»

11.03.2019

У межах обласного соціально-освітнього проекту «кожна дитина має право» у січні – лютому 2019 року вихованці закладів позашкільної освіти області долучилися до участі в обласному вернісажі «Позашкільний заклад моєї мрії» за номінаціями «Есе», «Малюнок».

На обласний вернісаж надійшло 54 творчі роботи дітей та учнівської молоді (номінація «Есе» – 20 робіт, номінація «Малюнок» – 34 роботи), авторами яких вихованці закладів позашкільної освіти міст Лебедин, Кролевець, Ромни, Шостка, Буринського, Великописарівського, Глухівського, Лебединського, Липоводолинського, Путивльського, Роменського, Ямпільського районів, Новослобідської сільської ради Путивльського району, Недригайлівської селищної ради.

Автори творчих робіт висвітлили своє бачення майбутнього позашкілля Сумщини. Вони мріють про великі спортивні та актові зали, басейни, приміщення з розсувними стелями, сучасне технічне оснащення роботи гуртків (телескопи, мікроскопи, планшети, ноутбуки, інтерактивні дошки).

Але для того, щоб мрії стали реальністю, треба багато чого зробити. І не лише дорослим – владі, батькам, педагогам, а й безпосередньо учасникам вернісажу.

Допомогти дітям визначитися з етапами роботи на шляху до здійснення мрій допоможе тренінг, на який буде запрошено авторів креативних ідей-мрій.

Тож, нехай робота, спрямована на здійснення цих мрій, принесе учасникам вернісажу задоволення та радість!

Далі буде...

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 7.

^Вгору