ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Практичний модуль обласної STEM-школи для педагогів закладів позашкільної освіти

23.02.2024

22 лютого 2024 року в межах обласної STEM-школи для педагогів закладів позашкільної освіти відбувся інтерактивний практикум, присвячений аспектам розробки й проведення STEM-занять в умовах позашкілля.

Вікторія Заярна, заступник директора Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, кандидат педагогічних наук, зосередила увагу присутніх на модернізації освітнього процесу засобами STEM-орієнтованого навчання.

Учасники інтерактивного практикуму працювали онлайн в командах на платформі Microsoft Teams, створювали кейси STEM-занять за актуальною проблематикою: «Гуманне ставлення до тварин», «Зробимо Україну чистою», «Плекаємо наш рідний край», «Дбаємо про наше здоров’я», «Розвиваємо smart-технології майбутнього».

Під час презентації результатів роботи в групах було озвучено багато цікавих STEM-ідей, форм і методів роботи з вихованцями, які стануть у нагоді під час підготовки до обласного конкурсу розробок інтегрованих STEM-занять у закладах позашкільної освіти. Детальніше про конкурс за посиланням

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 1?

^Вгору