ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Прес-анонс

10.04.2012

На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 13.09.2011 № 1053 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» проходить обласний етап Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості».

Всеукраїнський конкурс майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» проводиться в Україні з 2005 року. Його було започатковано з метою підтримки творчої педагогічної діяльності педагогів позашкільних навчальних закладів, популяризації педагогічних здобутків, підвищення майстерності педагогів та їх ролі у виконанні основних завдань, покладених на ПНЗ Законом України «Про позашкільну освіту». За період проведення конкурсу його учасниками були різні категорії педагогічних працівників, які гідно представляли позашкілля області на Всеукраїнському рівні. Так, переможцем конкурсу в номінації «Керівник гурткової роботи» стала керівник гуртка Сумського міського центру еколого-натуралістичної творчості Бур’ян Олена Миколаївна, переможцями конкурсу в номінації «Заступник директора ПНЗ» стали Янголь Тетяна Миколаївна (Роменський міський центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю), Балаценко Марина Миколаївна (Сумський міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді).

У 2012 році конкурс «Джерело творчості» проводиться в номінаціях «Директор міського позашкільного навчального закладу», «Директор районного позашкільного навчального закладу». У кожній номінації конкурс проводиться за двома напрямами: директор профільного ПНЗ; директор комплексного ПНЗ.

Заявки на участь у конкурсі подали 17 директорів позашкільних навчальних закладів області.

Конкурсні роботи відображають рівень ефективності управлінської діяльності та кадрової політики, сформованості системи освітньо-виховної роботи; упровадження інноваційних форм і методів роботи в закладі.

ІІІ (очний) тур обласного етапу конкурсу відбудеться 10 квітня 2012 року в залі засідань управління освіти і науки облдержадміністрації (ІІІ поверх). Початок о 10.30.

Учасники конкурсу мають представити захист-презентації конкурсних портфоліо.

Журі конкурсу, яке очолює т.в.о. начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Інеса Олександрівна Пєсоцька, за результатами оцінювання матеріалів і захисту-презентації має визначити переможців обласного етапу конкурсу, які візьмуть участь у фінальному етапі, що відбудеться в м. Києві.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 1.

^Вгору