ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Прес-анонс

21.10.2013

про проведення третього фінального етапу обласного освітнього проекту «Рідна Сумщина»

24 жовтня 2013 року 13.00 Сумський державний університет

Організатори заходу: управління освіти і науки обласної державної адміністрації, Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

З метою виховання в дітей та молоді любові до рідного краю, шанобливого ставлення до його історії, духовної спадщини, формування зацікавленості до вивчення історико-культурного надбання українського народу з 2011 року в області реалізується освітній проект «Рідна Сумщина».

У вересні 2013 року закінчився другий тур обласного освітнього проекту «Рідна Сумщина», який проходив у два етапи. На першому етапі діти та учнівська молодь виконували контрольні тестові завдання за напрямами вікторини «Історія Сумщини від минулого до сьогодення». Другий етап пройшов у форматі районних (міських) свят за участю представників районних державних адміністрацій, виконавчих комітетів міських рад, батьківських комітетів, засобів масової інформації.

24 жовтня 2013 року відбудеться третій тур обласного освітнього проекту «Рідна Сумщина».

Для участі в заході з кожного міста, району запрошуються делегації у складі переможців другого туру в другій і третій вікових категоріях.

Третій тур – обласний – буде проходити у два етапи в кожній віковій категорії: перший етап – у формі тестування, другий етап (фінальний) – вшанування учасників обласного етапу, нагородження переможців.

Учасники фінального етапу візьмуть участь у тестуванні за напрямами: «Історичні події», «Пам’ятки архітектури», «Видатні земляки», «Історико-культурні та природні заповідники», що проводитиметься з 10.30 у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.

Ушанування учасників обласного етапу та нагородження переможців відбудеться в актовій залі Сумського державного університету 24 жовтня 2013 року о 13.00. Перед початком заходу з 12.00 у фойє головного корпусу працюватиме виставка робіт переможців обласної експедиції «Ремесла і промисли рідного краю», що проходила в межах обласного освітнього проекту «Рідна Сумщина».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 7 і 3?

^Вгору