ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Різдвяний янгол

07.02.2012

З 20 січня по 6 лютого 2012 року на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася підсумкова виставка обласного заочного конкурсу іграшок-сувенірів «Різдвяний янгол».

На конкурс було представлено близько 200 творчих робіт вихованців, учнів позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів області. Конкурсні роботи оцінювалися в номінаціях: паперова пластика, кераміка, в’язання гачком, квілінг, соломоплетіння, солоне тісто, розпис, бісероплетіння, вишивка тощо.

Роботи високого рівня представили на конкурс вихованці Лебединського районного центру дитячої та юнацької творчості, Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості, Охтирського міського центру дитячої та юнацької творчості, Лебединської станції юних техніків, Путивльського центру позашкільної роботи. Активну участь у конкурсі взяли керівники гурткової роботи: С-Будського будинку дітей та юнацтва, Сумського ОЦПО та РТМ, Сумського Палацу дітей та юнацтва, Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості.

За фотоматеріалами виставки-конкурсу буде підготовлено каталог кращих робіт, виконаних у різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 7 й 6.

^Вгору