ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Щоденник табору “Юннат» ІІ зміна − день п’ятий

29.06.2014

ДЕНЬ РІДНОЇ ЗЕМЛІ

Україно! Ти для мене диво!
І нехай пливе за роком рік,
Буду, мамо, горда і вродлива,
З тебе дивуватися повік.
Ради тебе перли в душі сію,
Ради тебе мислю і творю —
Хай мовчать Америки й Росії,
Коли я з тобою говорю!
(В. Симоненко)

Ми з гордістю говоримо, що ми українці – талановитий і стійкий народ з унікальною історичною долею, неповторними духовними якостями, прекрасною самобутньою душею й особливим характером, у якому степова волелюбність і непокірливість поєдналися з європейською раціональною поміркованістю. Ми пишаємося древніми традиціями і мудрістю предків, багатою культурною спадщиною.

28 червня з нагоди ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ у таборі «Юннат» було проведене свято «Я люблю Україну». А любов до Батьківщини завжди починається з живого почуття любові до рідної природи, із прихильності до тієї землі, на якій ти народився і виріс. Україна — молода країна, яка невпинно розвивається. Скрутні часи вона не раз переживала і відроджувалася у всій своїй величі і красі. Ми віримо у її світле майбутнє і знаємо, що майбутнє нашої країни залежить від кожного з нас.

До цього свята діти заздалегідь готували костюми, інсценізацію української народної пісні, малювали малюнки. Кращими у конкурсі «Українська народна пісня» було визнано вихованців загону «Бурячки», які креативно підійшли до інсценізації пісні «Ой на горі два дубки» - І місце. Найменші вихованці із загону «Сонечко» нагороджені дипломом ІІ ступеня за інсценізацію пісні «Ой є в лісі калина». ІІІ місце розділили між собою загони «Вітамінки» і «Еко-діти». Вітаємо переможців! Кращі художники також були нагороджені дипломами, подарунками та чесно заробленими столичниками!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 9.

^Вгору