ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Щоденник табору «Веселковий двір» – День шостий

18.06.2016

День психології

Сьогодні у таборі «Веселковий двір» був День психології. Почався день із цікавої гри-квесту «Дізнайся щось про себе». Кожен вихованець зміг дізнатися про свої особливості.

Всі із задоволенням брали участь у конкурсах, психологічних тестах і тренінгах. Всім кому хотілося, щоб його почули мали можливість написати на «Психологічному паркані». Тут були звернення і побажання, зауваження і пропозиції… До кінця дня на паркані не залишилося вільного місця. Незабутні враження у дітей залишилися від смачного обіду на природі.

Після обіду на вихованців чекала розважальна програма «Цікава психологія». На святі не залишилося жодного байдужого: були і тести, і цікаві завдання, конкурси, і пісні, що покращують настрій. А головне, що було весело і всі переконалися, що психологія – найкраща наука. А члени клубу «Любителі психології» оголосили результати психологічних досліджень у таборі «Веселкоий двір», підвели підсумки заочного конкурсу «Кмітливих». Переможці отримали призи і «центрики» і були дуже щасливими.

Загін «Естет» побував на далекому «таємничому острові», де після довгих і наполегливих пошуків і виконання надскладних завдань нарешті відшукали головний «піратський скарб».

У загоні «Пізнайко» відбувася Чемпіонат з футболу, у якому змагалися спритні хлопці, а дівчата підтримували своїх фаворитів.

Загін «Здоров’ятко» побував на захоплюючій екскурсії, де поближче познайомився з особливостями роботи кінолога, і провели чудовий час у спілкуванні з тваринами.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 6.

^Вгору