ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Семінар-практикум зі спортивного туризму річкою Псел

13.07.2020

Річки – водні артерії краю. Вони і окраса нашої землі, і її життєва сила. Проте, на превеликий жаль, нерозумне господарювання призводить до їх забруднення та засмічення. По весні на річках утворюються завали, що стають неабиякою перешкодою під час руху водними маршрутами.

Педагоги фізкультурно-спортивно відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю неодноразово проводили акції по збереженню природного багатства: розчищення криниць, прибирання лісів та парків. Цього разу полем діяльності стали завали на річці Псел.

З 7 по 11 липня 2020 року було проведено семінар-практикум зі спортивного туризму, у межах якого відбувся водний похід річкою Псел від с. Миропілля до м. Суми. Під час заходу педагоги не тільки підвищили фаховий рівень, але і частково розчистили завали дерев, що утворилися на ділянці річки Псел між с. Могриця та с. Барилівка.

Досвідчені, але молоді душею і відкриті до нового педагоги фізкультурно-спортивного відділу під час походу ознайомилися з видом спорту Сапсерфінг, Підкорення SUP – бордів стало чудовим фінальним акордом насиченого подіями та враженнями семінару-практикуму.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 5.

^Вгору