ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ШКОЛА НАРОДНИХ РЕМЕСЕЛ

07.11.2016

3 листопада 2016 року з метою формування життєвих компетентностей дітей і молоді, стимулювання пізнавальної та творчої активності, сприяння їх професійному самовизначенню, забезпечення умов для застосування профільних знань і вмінь у процесі практичної діяльності відбулася настановча навчальна сесія обласної школи народних ремесел.

Участь у роботі школи взяло 33 вихованці, 15 керівників гуртків позашкільних навчальних закладів, зокрема Сумського районного будинку дітей та юнацтва, Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості, Районного будинку дитячої та юнацької творчості Лебединської районної ради, Комунального закладу Сумського палацу дітей та юнацтва, Охтирського міського центру позашкільної освіти – Малої академії наук учнівської молоді, Комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палацу дітей та юнацтва», Лебединського центру позашкільної освіти, будинку дитячої та юнацької творчості Буринської районної ради.

Учасники заходу прослухали лекцію з теми: «Національні традиції в народному мистецтві. Оберіг. Символи. Їх значення», відпрацювали на майстер-класах і практикумах: «Виготовлення декоративного виробу в техніці ручного ткацтва», «Відпрацювання техніки створення виробу з використанням національної символіки», «Оздоблення композиційної роботи декоративними елементами»

Наразі учасники заходу готуються до наступної сесії, що відбудеться у лютому 2017 року: удосконалюють набуті навички, виконують домашні творчі практичні завдання.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 9 і 4?

^Вгору