ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Школа раннього творчого розвитку дитини

07.09.2016

«Сонечко» зустрічає друзів

3 вересня 2016 року у школі раннього творчого розвитку дитини «Сонечко», що працює на базі еколого-натуралістичного відділу обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю розпочалися заняття для вихованців 2 року навчання. Під час першого заняття «Україно, вільна, суверенна, ти в моєму серці назавжди» діти відправилися в заочну подорож визначними місцями України, пам’ятками природи, співали українські народні пісні, грали в ігри. Під час заняття з художньої праці діти розширили свої знання про державну і народну символіку України та виготовили аплікацію «Калинова Україна».

Для батьків вихованців 1 і 2 року навчання були проведені організаційні батьківські збори. Методист Марченко Ю.В. розповіла присутнім про організацію навчально-виховного процесу у школі раннього творчого розвитку дитини «Сонечко», напрями роботи та соціально-педагогічні проекти, які реалізуються у еколого-натуралістичному відділі: «З вірою в перемогу», «Вартові безпечного довкілля», «Від екології душі до екології природи».

Практичний психолог Центру Сидоренко Н.Ю. надала поради батькам вихованців, як допомогти дитині адаптуватися до нових навчальних умов та розповіла про особливості періоду дошкільного дитинства та підготовку до школи.

Під час батьківських зборів було наголошено, що особливої уваги набуває питання національно-патріотичного виховання підростаючого покоління. А завдання педагогів полягає у тому, щоб слова «Україна», «патріотизм» набували для дитини особливого змісту, тобто сприймалися не лине розумом, а й серцем. І лише в тісній співпраці батьків і педагогів ми зростимо і виховаємо майбутнє нашої нації – компетентних, впевнених у собі, здорових, щасливих дітей.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 3 й 5.

^Вгору