ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Школа ремесел

30.05.2012

24 травня 2012 року на базі ОЦПО та РТМ відбулася підсумкова сесія обласної школи народних ремесел за напрямом «Український народний одяг».

У роботі школи взяло участь 10 вихованців позашкільних навчальних закладів області. Лекції та практичні роботи для слухачів школи провели: старший науковий співробітник Сумського художнього музею ім.Н.Онацького Ірина Василівна Яніна та керівник гурткової роботи Сумського палацу дітей та юнацтва Наталія Володимирівна Бабенко.

Учасники заходу прослухали лекції, закріпили набуті вміння та навички з виготовлення українського народного костюма, ляльки-мотанки, головних уборів, аксесуарів. Слухачі школи склали залік, захистили творчі роботи, продемонструвавши високий рівень теоретичних знань та практичних навичок.

Учні школи, вихованці Тростянецького палацу дітей та юнацтва, Охтирського міського центру дитячої та юнацької творчості, Сумського палацу дітей та юнацтва, Буринського будинку дитячої та юнацької творчості отримали посвідчення про позашкільну освіту

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 3 і 2?

^Вгору