ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Соборна, єдина і неділима Україна»

22.01.2019

Соборна Україна нині незалежна,
Як квітка синьо-жовта розцвіла.
І не згубилася людська любов безмежна
До України-неньки і її буття,
Що упродовж віків нам мрію дарувала
Й наснагу іти до вільного життя.
Україно, соборна державо,
Сонценосна колиско моя!

22 січня 2019 року, українці відзначають сторіччя Дня Соборності України. З цієї нагоди у науково-технічному відділі було проведено низку заходів.

На заняттях гуртків інформаційно-технічного профілю діти переглянули документальні відеофільми «Моя Україна – єдина і неподільна»; «Акт злуки 22 січня 1919: відтворення історичної правди».

На малюнках з теми «Україна Соборна – очима дітей» вихованці гуртків початково-технічного профілю зобразили свої мрії про те, якою вони хочуть бачити свою країну.

Не менш цікавим та змістовним був і виховний захід «Соборна, єдина і неділима Україна», проведений для вихованців гуртка «Паперопластика».

До проведення заходу долучилися працівники Сумської центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка. Вони розповіли вихованцям про історичні події становлення нашої держави, твори українських поетів і письменників, які оспівували повагу та любов до Батьківщини.

Під час заходу вихованці виготовляючи обереги, слухали й виконували українські пісні.

Головною традицією у День Соборності є «живий ланцюг». Вихованці відділу також приєдналися до цієї Всеукраїнської акції.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 8?

^Вгору