ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Срібло у Чемпіонаті міста зі спортивного туризму «Меморіал пам’яті друзів»

09.10.2017

7 жовтня 2017 р., незважаючи на погрозливий прогноз погоди, природа подарувала чудовий осінній день. Ми вважаємо, що це не випадковість, адже щороку в другу неділю жовтня проходить Чемпіонат міста зі спортивного туризму «Меморіал пам’яті друзів» – змагання, присвячені пам’яті людей, які присвятили своє життя туризму, спорту, і яких, нажаль вже немає серед нас...

Традиційно Центр є співорганізатором проведення Чемпіонату, в якому беруть участь шанувальники туризму з усієї області. Вихованці фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю разом зі своїми керівниками є постійними учасниками Чемпіонату.

Юні туристи Центру продемонстрували вправність роботи з туристським спорядженням у чотирьох вікових групах. За результатами змагань вони ввійшли до двадцятки кращих, підтвердили та підвищили свої спортивні розряди.

Призером змагань у молодшій віковій групі став вихованець гуртка «Пішохідний туризм» Єрмоленко Владислав – ІІ місце. Гарний приклад для наслідуванням своїм вихованцям продемонстрували керівники гуртків. Так, Троян Н.Г. посіла ІІ місце у своїй віковій групі, а команда педагогів Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю також принесла закладу срібло.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 7 + 9.

^Вгору