ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

STEM-світ інноваційних можливостей: досвід закладів позашкільної освіти Сумщини

22.02.2024

21 лютого 2024 року у межах Всеукраїнської авторської педагогічної майстерні «STEM – світ інноваційних можливостей: досвід роботи закладів позашкільної освіти», що провели Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було презентовано досвід упровадження STEM-освіти в закладах позашкільної освіти Сумщини.

З мотиваційним словом до учасників заходу звернувся Володимир ВЕРБИЦЬКИЙ, директор Національного еколого-натуралістичного центру, доктор педагогічних наук, професор.

На значенні STEM-освіти у вихованні нової генерації українців наголосила у вітальному слові Лариса ТИХЕНКО, директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, кандидат педагогічних наук.

Про розвиток STEM-освіти в регіоні й партнерство закладів освіти доповів Сергій ГРИЦАЙ, проректор з наукової роботи, Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук.

Обласний педагогічний STEM-коворкінг як форма координаційної діяльності у закладах позашкільної освіти презентувала Вікторія ЗАЯРНА, заступник директора Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, кандидат педагогічних наук.

Про цифровізацію як ключ до упровадження STEM-орієнтованого навчання мова йшла у виступі Світлани СЬОМИ, методиста Сумського ОЦПО та РТМ, кандидата педагогічних наук.

STEM-пошуки учнівської молоді Сумщини презентували Юлія МАРЧЕНКО, методист Сумського ОЦПО та РТМ, Кристина ПЕРЕТЯТЬКО, завідувачка гуманітарно-оздоровчого відділу Сумського ОЦПО та РТМ, Владислав ВЕРТЕЛЬ, завідувач методичного відділу Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Сумської міської ради й Оксана КОХАНОВСЬКА, методист комунального закладу Шосткинської міської ради Сумської області «Екоцентр Сергія Корнієнка».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 4?

^Вгору