ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Техніки

12.03.2012

8−11 лютого 2012 року в м. Києві відбулися Всеукраїнські змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання.

Сумську область на цих змаганнях представляла команда вихованців Роменського центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Серед 14 команд, що брали участь у змаганнях, команда нашої області зайняла 6 місце. В особистій першості Матяш Віктор посів 3 місце.

17−19лютого 2012 року в м. Бровари Київської області відбулася Всеукраїнська виставка-конкурс з історико−технічного стендового моделювання, де були представники 23 команди з 13 областей.

За оцінкою в різних номінаціях виставки команда Сумської області, яка складалась з вихованців Шосткинської міської станції юних техніків, виборола 14 призових місць (І місце − 6, ІІ місце − 1, ІІІ місце − 7).

21−24 лютого 2012 року на базі оздоровчого табору “Лідер” в м. Києві відбувся Всеукраїнський збір юних техніків, винахідників і раціоналізаторів, під час якого було проведено Всеукраїнський конкурс науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок. Збірна команда Сумської області, до складу якої ввійшли вихованці Шосткинської, Лебединської міських станцій юних техніків та Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, виборола ІІІ почесне місце, В особистій першості Чуркін Сергій і Пономаренко Руслан зайняли І та ІІ місця відповідно.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 7.

^Вгору