ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Ти той, хто завжди буде поруч...

06.12.2017

Ти той, хто завжди буде поруч,

Хоча між нами тисячі доріг.

Ти волю захищав мою власноруч –

Я низько уклоняюся тобі!

Сьогодні вихованці та педагоги комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю вітають військовослужбовців 27-ї окремої реактивної артилерійської Сумської бригади з Днем Збройних сил України. Всі діти, від малят до дорослих, з особливим теплом та любов’ю виготовляли подарунки для захисників нашої Батьківщини – пекли та прикрашали печиво, створювали листівки та плакати, виготовляли паперові сувенірні танки, сплітали символічні браслети. Кожен маленький подарунок – це частинка великої любові, що лине з тендітної дитячої душі й доноситься в серце кожного українського воїна.

Не передати словами того хвилювання та гордості, яке відчули при зустрічі з військовими старші вихованці Центру, слухачі Сумського територіального відділення Малої академії наук України. Від імені керівництва закладу, педагогів, вихованців, матерів, батьків, наречених та дружин вони привітали військовослужбовців з наступаючим святом і побажали мирного неба, здоров’я, любові, родинного тепла та довгоочікуваної перемоги.

Командир 27-ї окремої реактивної артилерійської Сумської бригади подякував за увагу і небайдужість до його воїнів у цей нелегкий час.

Тож любі наші військовослужбовці! Ми щиро вітаємо вас зі святом!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 6.

^Вгору