ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Тиждень психології – свято душі

30.05.2012

З 14 по 18 травня вихованці ОЦПО та РТМ, їх батьки та педагоги мали можливість взяти участь у заходах Тижня психології, що традиційно проводиться навесні з нагоди святкування Всесвітнього дня психології.

Кожен день Тижня був присвячений конкретній темі та заходам, що допомагали ближче познайомитися з незвичайною наукою психологією, пізнати себе та цікаво і з користю провести час. Вихованці, їхні батьки і педагоги мали змогу ознайомитися з цікавою інформацією психологічного змісту, що відповідала зазначеній темі дня.

Тема першого дня «Поглянь на себе» відкрила Тиждень психології. Педагоги та вихованці молодшого і середнього шкільного віку взяли участь у психологічній грі «Мій настрій». Як показали результати гри, майже всі діти й дорослі прийшли на заняття в ОЦПО та РТМ з гарним настроєм.

Також на великому плакаті «Галявина» бажаючі могли записати свої думки, побажання, літературні творіння та, навіть, освідчення у коханні. Психологічною прикрасою «Галявини» стали слова «Життя прекрасне!»

Психологічний кабінет радо вітав гостей на виставці робіт переможців обласного конкурсу творчих робіт «Здорове життя – успіх буття».

Другий день тижня Психології став днем цікавих питань і відповідей. Вихованці взяли участь у обговоренні актуальної теми „Найкраще в дівчатах і хлопцях” і дали один одному багато корисних порад.

Цікавим стало і опитування серед вихованців молодшого і середнього шкільного віку „Я хочу сказати батькам…”. Відповіді дітей вкотре довели, що для них важливіші не дорогі подарунки, а тепле сімейне спілкування. Ознайомитись з результатами опитувань діти і дорослі могли на стенді «Психологічної газети».

Третій і четвертий дні були присвячені темам «Цінності життя» і «Секрети успіху». Вихованці середнього і старшого шкільного віку стали учасниками заняття „Здорове життя”. А для педагогів в кабінеті практичного психолога щодня проводились заняття по збереженню психічного здоров’я. Найменші «світлячата» з радістю погралися у гру «Знайомтесь, - це я!», а їхні батьки з цікавістю дізнавалися нове про своїх малюків.

Останній день Тижня психології був присвячений підбиттю підсумків та створенню колективного колажу «Тиждень психології – свято душі!»

Неодмінними супутниками творчого процесу були гарний настрій, активні обговорення та дружні посмішки. Тиждень психології став справжнім святом душі.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 7 і 6?

^Вгору