ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Туристські походи – підсумки та плани на майбутнє

02.12.2019

Щороку у грудні туристи Сумської області підбивають підсумки року та будують плани на майбутнє.

30 листопада 2019 року відбулася підсумкова конференція обласного етапу Всеукраїнських змагань з туристських спортивних походів серед учнівської та студентської молоді. Організатор заходу – фізкультурно-спортивний відділ Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

У конференції взяли участь команди Конотопської міської станції юних туристів, Охтирського міського центру позашкільної освіти – Мала академія наук учнівської молоді, Вільшанської загальноосвітньої школи Вільшанської сільської ради Недригайлівського району, Сумського районного будинку дітей та юнацтва, Сумського міського палацу дітей та юнацтва та команди Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Були презентовані походи з таких видів туризму: пішохідний похід 3 ступеня складності та пішохідний похід І категорії складності Сумською областю, пішохідний похід І категорії складності Карпатами, лижні походи 3 ступеня складності Сумською областю, велосипедний похід І категорії складності Одеською областю, велосипедний похід ІІ категорії складності Сумською областю, велосипедний похід ІІІ категорії складності Карпатами, водний похід 3 ступеня складності річкою Сейм, водні походи І категорії складності річками Сейм і Десна.

Захід був присвячений Дню Збройних Сил України. Під час конференції учасники делегацій виконували різні завдання на вправність, кмітливість, спритність. Вони довели, що вони в майбутньому будуть надійними захисниками своєї держави.

Закінчення кожного походу – це початок реалізації нових планів і завдань. Учасники конференції не лише обмінялися досвідом, а й налаштувалися на нові туристські походи.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 3 + 5.

^Вгору