ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Творча родина - міцна Україна»

26.11.2013

В межах реалізації соціально-освітнього проекту «Творчість починається з родини», в останню неділю листопада силами керівників та родин вихованців студії образотворчого мистецтва «Світ фарб» Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було проведено родинне свято творчих родин.

     

ВСІ ФОТОГРАФІЇ...

Метою мистецького свята було ознайомлення вихованців з оберегами української родини, формування інтересу до історії свого роду, української нації, культури, побуту, виховання бажання зберігати і примножувати родинні традиції, вивчати національну культуру.

Справжнім відкриттям для дітей стали творчі роботи «з бабусиної скриньки» у виконанні матусь, бабусь, тіток, навіть батьків і дідусів. Саме родинні саморобні скарби склали основу виставки творчих доробок родин вихованців студії образотворчого мистецтва «Світ фарб» (керівники Ольга Москаленко, Світлана Кравченко).

Музичним подарунком привітала сім’я Отич: мама Тетяна Сергіївна та донька Ангеліна присутніх на родинному святі.

Кожна, присутня на святі, родина поділилась своїми сімейними звичаями та традиціями, розповідала про родинні уподобання, хобі.

Саме такі родинні свята допомагають налагодити та зміцнити енергетичний зв'язок поколінь.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 3.

^Вгору