ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

У Сумах провели обласні змагання учнівської молоді з автомодельного спорту (трасові моделі)

06.03.2016

5 березня 2016 року на базі Сумського міського центру науково-технічної творчості молоді відбулися обласні змагання учнівської молоді з автомодельного спорту (трасові моделі). В змаганнях прийняли участь команди Сумського міського центру науково-технічної творчості молоді, Кролевецької районної станції юних техніків, КЗ СОР - обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Програмою змагань передбачалося визначення переможців в особисто-командній першості у класах трасових автомоделей: «RETRO», «F-1/24» та «G-33».

За підсумками проведення змагань у командній першості переможцями обрано:

I місце – команда Сумського міського центру науково-технічної творчості молоді (керівник команди – Лощонов Сергій Анатолійович);

II місце – команда КЗ СОР - обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівник команди – Лощонов Сергій Анатолійович);

III місце – команда Сумського міського центру науково-технічної творчості молоді (керівник команди – Муслієнко Яків Іванович).

Після закінчення напружених перегонів, серед вихованців призові місця розподілилися таким чином:

- клас автомоделей «Ретро»:

І місце — Холявка Ярослав;

ІІ місце — Гузела Андрій;

ІІІ місце — Зновенко Олександр;

- клас автомоделей «F-1/24»:

І місце — Зновенко Олександр;

ІІ місце — Гузела Андрій;

ІІІ місце — Холявка Ярослав;

- клас автомоделей «G-33»:

І місце — Гузела Андрій;

ІІ місце — Холявка Ярослав;

ІІІ місце — Бондар Данило.

Всі переможці були нагороджені дипломами Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та медалями. Команди-переможці отримали кубки та дипломи відповідного ступеню.

Висловлюємо щиру подяку всім керівникам команд, що знайшли можливість підготувати і привезти дітей на змагання та окрему вдячність Лощонову Сергію Анатолійовичу за підготовлену трасу.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

Усі фото...

За інформацією науково-технічного відділу
КЗ СОР – ОЦПО та РТМ

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 2 і 4?

^Вгору