ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Успіхи науки – справа часу та сміливості розуму! (Вольтер)

28.10.2013

Уперше на шлях великої науки спробували стати учні 9 класів загальноосвітніх навчальних закладів області під час навчальної сесії для слухачів І року навчання відділень мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Малої академії наук України, що відбулася 26—27 жовтня в приміщенні Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Програмою заходу було передбачено ознайомлення учнів з особливостями науково-дослідницької роботи в системі Малої академії наук України. Незвична наукова діяльність надзвичайно зацікавила учасників заходу, вони із захопленням працювали на заняттях.

Для учнів були проведені науковими консультантами – викладачами вищих навчальних закладів м.Суми лекції про науково-дослідницьку роботу з філологічних дисциплін та мистецтвознавства. Написання контрольних робіт із базових дисциплін допомогло зорієнтуватися слухачам, зрозуміти специфіку зрізів знань під час Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Кожен з учнів отримав тему для власного наукового дослідження під час індивідуальних консультацій.

Тож результатом плідної праці протягом двох днів стали націлені на науково-дослідницьку діяльність учні, натхненні великою ідеєю – відкрити щось нове власними зусиллями. Ми бажаємо їм наснаги у цій кропіткій справі!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 3?

^Вгору