ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Вдалий початок сезону

05.05.2017

28-30 квітня 2017 року у місті Полтава на акваторії р. Ворскла відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді на Кубок України з судномодельного спорту («М» – швидкісні радіокеровані). У змаганнях взяли участь 11 команд з Сумської (2 команди), Полтавської (3 команди), Волинської, Херсонської, Миколаївської (2 команди), Харківської областей та міста Києва.

Учасники заходу, вихованці гуртків з позашкільних навчальних закладів змагались у швидкісних перегонах, проводились кваліфікаційні та фінальні заїзди моделей різних класів та уперше у класах mini MONO та mini HYDRO. Уперше підрахунок результатів перегонів здійснювався за допомогою електронної системи «MYLAPS RC». В змаганнях також взяли участь вихованці призери Чемпіонатів світу та Європи, а саме:

майстер спорту України Устінов Олег та майстер спорту України Борщ Дмитро з міста Глухова, Сумської області;

майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон світу та Європи Берека Андрій, вихованець Полтавського міського центру позашкільної освіти.

Учасники змагань мали змогу перейняти досвід у провідних спортсменів України:

багаторазового чемпіона світу та Європи заслуженого майстра спорту України – Громова Євгена (м. Дніпро);

чемпіона та рекордсмена світу МСМК – Норкіна Іллі (м. Київ);

чемпіона світу МС – Кравченко Гліба (м. Київ).

За результатами перегонів у командному заліку місця розподілилися наступним чином: команда Сумської області - Глухівського міського центру позашкільної освіти виборола ІІІ місце.

В особистій першості у класі ЕСО expert Олег Устінов виборов ІІ місце.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубком, медалями та дипломами Українського державного центру позашкільної освіти.

Паралельно цим змаганням проходив І етап Кубку України з судномодельного спорту серед спортсменів. В цих змаганнях в класі моделей HYDRO I перше місце виборов Кирило Туман, у класі ЕСО expert друге місце у Олега Устінова.

Вітаємо призерів і бажаємо юним спортсменам успіхів у підкоренні нових спортивних вершин!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 2.

^Вгору