ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Велоспорт для всіх!

08.10.2018

Ніщо не зрівняється з задоволенням від простої поїздки на велосипеді

Джон Кенеді

            Саме задоволення, і заряд бадьорості отримали учасники спортивного свята «Велогонка», що відбулося 7 жовтня 2018 р. у міському парку імені І.М. Кожедуба з ініціативи педагогів і вихованців  фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

         У святі взяли участь діти незалежно від віку та спеціальної спортивної підготовки на 5-ти дистанціях за такими категоріями: до 5 років, від 6 до 8 років, від 9 до 11 років, від 12 до 14 років та  старші  15 років.

         Найспритнішими на своїй дистанції стали Ільченко Даніїл, Рублевський Кирило, Гапченко Єлизавета, Курмаков Владислав, Хурсенко Богдан, Бокань Марина, Стадніченко Євгенія, Бага Маргарита. Їхні результати були найкращі результативнішими у відповіднихвікових групах.

         Другий результат показали Старченко Владислав, Боровик Ілля, Симоненко Ілля, Макаренко Максим, Гапченко Єлизавета, Щепотіна Анастасія, Пчолкіна Надія.

         Третє місце у своїх вікових групах посіли Ткачук Андрій, Гулійчук Василій, Коваленко Нікіта, Шокун Михайло, Бутенко Марія, Савченко Ірина.

         Усі учасники свята отримали подарунки на фініші. Приз глядацьких симпатій здобув наймолодший учасник свята Мараховський Лук’ян, якому ще нема і двох рочків.

            Заняття будь-яким видом спорту робить кожного з нас щасливішим і здоровішим.

Організатори заходу поділяють думку Артура Конан Дойла: «Коли ви впали духом, коли день здається понурим, коли робота стає монотонною, візьміть велосипед і прокатайтесь на ньому».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 1.

^Вгору