ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Веселий і корисний відпочинок у профільному оздоровчому таборі «ЮННАТ»

26.06.2013

З 3 по 16 червня 2013 року 100 вихованців творчих учнівських об’єднань еколого-натуралістичного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю мали змогу оздоровитися, корисно і приємно провести час у профільному оздоровчому таборі «Юннат».

У таборі працювало 4 загони: «Посмішка», «Еко-діти», «Вітамінки», «Ромашка». Девізом юних екологів і натуралістів стали такі слова:

Ми веселі юннати!

Найкращі хлопці й дівчата!

Про природу дбаємо,

ЇЇ оберігаємо!

Щодня для вихованців проводилися цікаві пізнавально-розважальні програми, естафети, конкурси, майстер-класи та заняття в гуртках екологічного профілю.

Цікавими для дітей були екскурсії до музею, бібліотеки і віварію Сумського аграрного університету, краєзнавчого музею, Сумської муніципальної галереї, ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та походи до урочища Мамаївщина, лісу, луків.

В Сумському театрі драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна вихованці табору переглянули виставу «Кохання Єреми», а потім власними силами створили лялькову виставу «Пригоди юннатів в чарівному королівстві Флори та Фауни» та презентували її своїм друзям у таборі.

Весело та цікаво пройшли ігрові та пізнавально-розважальні програми «Веселе літо у таборі «Юннат», «Таланти нашого табору», «Екологія і діти», «В країні доброго настрою», «Веселий експрес», «Я люблю Україну», «Здоровим бути модно» тощо. Надовго запам’ятається дітям квест, проведений в центрі міста, екологічний КВК «Земля – наш спільний дім», свято індіанців та конкурс «Містер і місіс Екологія».

Під час роботи табору відбулося нагородження переможців Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в наших», які стали гідним прикладом для вихованців еколого-натуралістичного відділу.

Старші вихованці не лише корисно і приємно відпочили в таборі, а й провели цікаві пізнавальні досліди, спостереження на навчально-дослідницькій земельній ділянці закладу, мали змогу доглядати за тваринами та рослинами в живому куточку.

Швидко сплинув час, але дружні стосунки вихованців, яких об’єднала любов до природи, продовжуються. З новими силами і незабутніми враженнями вони повернуться до творчих учнівських об’єднань еколого-натуралістичного відділу, щоб продовжити разом пізнавати наш дивовижний світ.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 9.

^Вгору