ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Відбулася навчальна сесія для слухачів-філологів ІІ-ІІІ років навчання

11.11.2015

6-7 листопада 2015 року слухачі ІІ-ІІІ років навчання відділень мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Сумського територіального відділення МАН зібралися на навчальну сесію. Юних філологів зібралося цього разу понад 70 осіб.

Надзвичайно важливим для кожного з юних дослідників було відвідання лекційних, практичних занять, а також індивідуальних консультацій з метою більш досконалої підготовки до І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Поглибити знання з базової дисципліни, відтворити їх на практиці, проконсультуватися щодо власних наукових досліджень, учасники заходу мали можливість на заняттях наукових консультантів Сумського територіального відділення Малої академії наук України.

Для учнів було проведено цікаві тренінги з різної тематики Дібровою Владиславом В’ячеславовичем, де кожен учасник мав змогу взяти участь та проявити себе. Прочитано лекційне заняття з ораторського мистецтва Будянським Дмитром Васильовичем.

Учасники показали свої напрацювання науковим консультантам та отримали кваліфіковану допомогу та рекомендації. Чекаємо наступної зустрічі зі слухачами ІІ-ІІІ року навчання для подальшої роботи. Бажаємо успіхів молодим науковцям Сумського територіального відділення МАН!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 3 і 1?

^Вгору