ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Відбулася навчальна сесія для слухачів ІІ та ІІІ років навчання у відділеннях мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, хімії та біології, екології та аграрних наук Сумського територіального відділення МАН України

04.10.2013

Як завжди на початку нового навчального року сотні учнів 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів області, бажаючих пізнати себе у сфері науки відвідують навчальні сесії для слухачів Сумського територіального відділення Малої академії наук України. Не стала винятком і сесія для слухачів ІІ та ІІІ років навчання у відділеннях мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, хімії та біології, екології та аграрних наук, що відбулася 28-29 вересня 2013 року на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Усі бажаючі прослухали лекції про особливості науково-дослідницької діяльності, написали тренувальні контрольні роботи з базової дисципліни. Наступного дня слухачі разом з викладачами зробили аналіз контрольних робіт та отримали індивідуальні консультації, під час яких кожен мав змогу вибрати актуальну та цікаву тему дослідження, отримати поради щодо написання та оформлення науково-дослідницької роботи. Під час навчальної сесії зі слухачами працювали досвідчені науковці вищих навчальних закладів міста Суми.

Проведення навчальних сесій для слухачів Сумського територіального відділення Малої академії наук - це робота, спрямована на якісну підготовку учасників І, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 1 й 7.

^Вгору