ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Вітаємо переможців і призерів Всеукраїнських змагань зі спортивних туристських походів учнівської та студентської молоді

20.03.2017

Протягом навчального року юні туристи області здійснюють різноманітні подорожі Сумщиною і Україною. Пішки, на велосипедах, на лижах та на байдарках вони долають десятки, сотні кілометрів, насолоджуючись краєвидами природи та вивчаючи історію рідної землі.

Звіти про здійснені походи беруть участь у Всеукраїнських змаганнях зі спортивних туристських походів учнівської та студентської молоді.

За підсумками Всеукраїнських змагань серед походів, здійснених у 2015-2016 навчальному році, Сумська область посіла загальнокомандне ІІ місце.

У номінації «Велосипедні походи 3 ступеня складності» ІІІ місце та у номінації «Лижні походи 3 ступеня складності» посіла команда Недригайлівського районного будинку дитячої та юнацької творчості (керівник групи Філатов І.М.). Здійснено походи територією Сумської області.

У номінації «Водні походи 3 ступеня складності» ІІ місце посіла команда Сумського районного будинку дітей та юнацтва (керівник групи Котькало О.В.). Подорож здійснена на байдарках річкою Псел.

Команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю виборола:

І місце у номінації «Велосипедні походи І категорії складності»;

ІІ місце у номінації «Велосипедні походи ІІ категорії складності» (керівники групи Мараховська З.А. і Мараховський С.О.). Крім рідної Сумщини юні туристи побували у Одеській області.

ІІІ місце у номінації «Водні походи І категорії складності» (керівник групи Кондратенко Д.Є.. Похід здійснено річкою Сейм у межах Сумської та Чернігівської областей.

Вітаємо з перемогою та бажаємо наснаги і надалі долати туристські стежки.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 5.

^Вгору