ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнська акція «ДЕНЬ ЮНОГО НАТУРАЛІСТА»

22.09.2015

19 вересня юннатівці еколого-натуралістичного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю долучилися до Всеукраїнської акції «День юного натураліста».

Акція об’єднала дітей, батьків, педагогів – усіх небайдужих до охорони оточуючого середовища. Активність учасників під час засідання дитячо-юнацької спілки «Вартові безпечного довкілля» підтвердила гасло акції «Юннат – це на все життя». Присутні домовилися делегувати до президії спілки по одному вихованцю з кожного гуртка відділу і на наступному засіданні, яке відбудеться в першій декаді жовтня, презентувати міні-проект з охорони і збереження природного довкілля Сумщини.

Під час інтелектуальної гри на місцевості «Екологічний калейдоскоп», діти показали високий рівень знань про охорону природи рідного краю, біорізноманіття рослинного і тваринного світу України. Упродовж дня проводилися творчі майстерні, майстер-класи з флористики, конкурс малюнку на асфальті.

Захід завершився традиційною «юннатівською кашею». Діти дружно зібрали використаний посуд в пакети для сміття, а залишками каші пригостили своїх бездомних менших друзів.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 7.

^Вгору