ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори) з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі)

12.07.2019

З 06 по 11 липня 2019 року у селищі Озаричі Конотопського району Сумської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори) з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі) (ІV ранг). Організаторами цих змагань стали Український державний центр позашкільної освіти, комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Конотопський центр дитячої та юнацької творчості.

У заході взяли участь 16 команд з Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Львівської, Полтавської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Чернівецької областей, міст Конотоп, Кривий Ріг, Прилуки, Славутич, Яготин та Івано-Франківського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді Івано-Франківської міської ради і Остерської станції юних техніків Чернігівської області.

До складу збірної команди Сумської області увійшли вихованці авіамодельних гуртків комунального закладу Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Конотопського центру дитячої та юнацької творчості, Роменського центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю імені Івана Кавалерідзе.

Змагання проводилися в командній та особистій першості у п’яти класах вільнолітаючих моделей літаків та у чотирьох класах вільнолітаючих радіокерованих моделей літаків. Діти демонстрували свою майстерність із запусків планерів та у керуванні моделями.

Командну першість у класах вільнолітаючих моделей літаків здобула команда з міста Кривий Ріг, на другому місці – команда Харківської області, третє місце посіла команда Львівської області.

Командну першість у класах моделей малих форм (F-1-H та F-1-G) здобула команда з міста Кривий Ріг, друге місце виборола команда Дніпропетровської області, третє – команда юних авіамоделістів Харківської області.

Командну першість у класах вільнолітаючих радіокерованих моделей літаків здобула команда Сумської області, друге місце виборола команда Остерської станції юних техніків Чернігівської області, третє – команда Харківської області

Команди–призери, як і переможці в номінаціях, а також їхні наставники нагороджені дипломами Українського державного центру позашкільної освіти, кубками та медалями.

Щиро вітаємо переможців і бажаємо всім юним авіамоделістам натхнення та підкорення нових спортивних вершин!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 9.

^Вгору