ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (радіокеровані моделі)

10.09.2019

05-09 вересня 2019 року у місті Конотоп Сумської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори) з авіамодельного спорту (радіокеровані моделі). Організатори змагань: Український державний центр позашкільної освіти, комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та Конотопський центр дитячо-юнацької творчості Конотопської міської ради.

Для участі в заході до міста Конотоп завітали команди з Полтавської, Сумської, Вінницької, Одеської, Дніпропетровської областей.

Команду Сумської області представляли вихованці гуртків авіамоделювання Глухівського міського центру позашкільної освіти: Масльонко Олександр та Бобко Роман, Роменського центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю імені Івана Кавалерідзе: Лазарєва Анастасія та Войтенко Владислав, Конотопського Центру дитячо-юнацької творчості Конотопської міської ради Сумської області: Журавель Кирило та Маліновський Максим.

Юні авіатори Сумської області Масльонко Олександр (пілот) та Бобко Роман (механік) в командній першості стали переможцями (III місце) у класі «Повітряний бій». В особистій першості у класі «Повітряний бій» Войтенко Владислав (пілот) та Лазарєва Анастасія (механік) посіли I місце, а Журавель Кирило (пілот), Маліновський Максим (механік) – III місце.

Перемогу в змаганні здобула команда Дніпропетровської області, на другому місці – команда Вінницької області, третє місце посіла команда Полтавської області. Команда Сумської області –четверте місце.

Вітаємо переможців та призерів Всеукраїнських змагань з авіамодельного спорту, бажаємо нових перемог та вдалих стартів!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 9 + 7.

^Вгору