ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнські змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання

31.03.2016

З 23 по 25 березня 2016 року у м. Рівне відбулися Всеукраїнські змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання. У заході взяли участь 14 команд, 44 учасника з 12 регіонів України, а саме: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Черкаської областей та міста Києва.

Програмою змагань передбачалось проведення ІІІ етапів: теоретичного заліку, розробки друкованої плати, монтаж радіоелектронного пристрою та його налагодження. Зміст питань теоретичного заліку включав основні поняття основ електротехніки, основ електроніки та радіотехніки, питань безпеки життєдіяльності. Практична частина конкурсу потребувала особливої уваги та зібраності від учасників заходу, кожен вихованець мав можливість продемонструвати свої навички з розробки друкованої плати, травлення плати, виконання монтажу радіоелектронних елементів.

Представником від Сумської області була команда Кролевецької районної станції юних техніків у складі двох учасників Пронози Андрія та Артамонова Руслана, тренер керівник– Назаренко Володимир Васильович, керівник гуртка Кролевецької районної станції юних техніків.

За підсумками змагань було визначено переможців, які були нагороджені дипломами відповідних ступенів.

Також під час змагань організаторами було проведено безліч цікавих заходів та екскурсій до історичних пам’яток міста Рівного.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 9 і 6?

^Вгору