ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС-ЗМАГАННЯ УЧНІВ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ З ПОЧАТКОВОГО ТЕХНІЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ

27.04.2018

З 17 по 19 квітня 2018 року в Івано-Франківській області на базі туристичного комплексу «Буковель» відбувся Всеукраїнський конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. У змаганнях взяли участь 16 команд (35 учасників) з різних областей України та міста Києва.

Сумщину на цьому заході представляли вихованці Шосткинської міської станції юних техніків Кузьменко Богдан та Гуща Павло, керівник Кибенко Михайло Миколайович.

Програмою змагань передбачалося теоретичне тестування, виготовлення моделей транспортної техніки; виготовлення та випробування планера на дальність польоту.

За підсумками проведення змагань команда Сумської області набрала 229,7 балів і тим самим виборола бронзу. Перемогу у змаганнях із результатом 254,7 балів здобула команда Полтавської області. На другому місці – команда Чернігівської області з результатом 247 балів.

В особистому заліку Кузьменко Богдан здобув ІІ місце в конкурсі «Творче завдання», а в конкурсі «Технічне завдання» Богдан і Павло посіли треті місця.

Вітаємо призерів змагань і бажаємо їм подальших успіхів!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 7?

^Вгору