ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнський навчальний тренінг для регіональних координаторів програми GLOBE в Україні

08.06.2016

7 червня розпочав свою роботу Всеукраїнський навчальний тренінг для регіональних координаторів програми GLOBE в Україні, співорганізатором якого став Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Учасників тренінгу привітали директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації Попова Олена Іванівна, методист Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, заступник національного координатора міжнародної програми GLOBE Пустільник Наталія Володимирівна, директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Тихенко Лариса Володимирівна.

В перший день тренінгу були заслухані звіти регіональних координаторів програми GLOBE в Україні, проведена Skype-зустріч з координаторами європейського відділення програми. Учасники тренінгу презентували проекти, дослідження і практики втілення GLOBE у 2015-2016 навчальному році.

Під час тренінгу з користування веб-сайтом www.globe.gov Пустільник Наталія Володимирівна розповіла про нові функції сайту, надала практичні поради по створенню учнівських аккауетів, запросила до участі у очних і дистанційних заходах за міжнародною програмою.

8-9 червня заплановано практичну роботу на базі метеорологічного майданчика Сумського національного аграрного університету, тренінгові заняття з дослідження різноманіття водних безхребетних, дослідження ґрунтів та наземного покриву на базі Державного дендрологічного парку «Тростянець» НАН України, практичні заняття, дискусійні майданчики, круглий стіл «Розвиток програми GLOBE в регіонах (областях): ідеї та перспективи» тощо.

Бажаємо наснаги і творчих успіхів учасникам семінару!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 6.

^Вгору