ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Засідання обласного методичного об’єднання педагогів, які працюють з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку у позашкільних навчальних закладах області

28.01.2017

У Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю на базі гуманітарно-оздоровчого відділу 26 січня 2017 р. відбулося засідання обласного методичного об’єднання педагогів, які працюють з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку у позашкільних навчальних закладах області. У засіданні методичного об’єднання, присвяченого сучасним аспектам національно-патріотичного виховання, взяли участь педагоги з 15 позашкільних навчальних закладів області.

Захід відкрила голова обласного методичного об’єднання Скоробагатько Людмила Олексіївна, завідувач гуманітарно-оздоровчого відділу, яка привітала колег, оголосила програму заходу та підсумки обласного конкурсу дитячого малюнка «Я люблю свій рідний край». Також було проаналізовано роботи учасників конкурсу, окреслено перспективи на наступний рік, представники навчальних закладів отримали грамоти переможців.

Заярна Вікторія Сергіївна, методист гуманітарно-оздоровчого відділу, ознайомила учасників із сучасними аспектами й перспективами роботи творчих об’єднань з дітьми старшого дошкільного та молодшого шкільного віку у 2017 р. в позашкільних навчальних закладах області.

Про значення участі педагогів області у фахових заходах як можливості презентації власного досвіду з національно-патріотичного виховання йшлося у виступі Перепелиці Ніни Володимирівни, методиста обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Психологічний практикум «Сучасність і стрес. Актуальні методики профілактики», проведений Сидоренко Наталією Юріївною, практичним психологом СОЦПО та РТМ, зацікавив учасників заходу своєю актуальністю, практичністю застосування методик у виховній роботі з дітьми, а також в процесі самоорганізації й саморегуляції.

Для учасників засідання методичного об’єднання було проведено майстер-клас з виготовлення із соломи народної української іграшки Москаленко Наталією Анатоліївною, методистом СОЦПО та РТМ.

Під час засідання круглого столу учасники підбили підсумки роботи та окреслили перспективні завдання з національно-патріотичного виховання дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку на 2017 рік.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 2.

^Вгору