ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Здрастуй, літо веселкове!

14.06.2011

Вихованці відділу раннього творчого розвитку зустріли літо веселими святами, концертами та великими перемогами!!!

У травні вихованці вокального ансамблю «Глорія» (керівник Лисак Галина Геннадіївна) і вихованці колективу дитячого танцю «Веселка» (керівник Сафонова Олена Олександрівна) запросили і батьків, і педагогів, і друзів у «Подорож до чарівного дитинства». Атмосфера концерту, дійсно, була чарівною та по-сімейному теплою, бо у повній актовій залі будинку культури «Хімік» були присутні і немовлята, і дідусі та бабусі похилого віку. І маленькі артисти за кожен свій яскравий та веселий виступ зривали шквал оплесків та овацій, пробуджували найкращі почуття!

Та успіхи маленьких «зірочок» на цьому не закінчилися! Вони відправилися у далеку подорож до міста Донецьк, де з 25 по 27 травня відбувся перший Всеукраїнський фестиваль шкіл раннього естетичного розвитку «Дитинства чарівна стежинка». Серед 15 команд вихованці школи «Світлячок» посіли І місце в інтелектуальному конкурсі, І місце посіли малята з ансамблю «Глорія» за вокальний конкурс, а колектив школи нагородили грамотою переможців у номінації за кращу презентацію. Ми вітаємо наших переможців Зюзько Юлію, Прокоф’єву Катю, Нарбут Катерину, Аль Джбур Махмуда та Лілію! Щиро вдячні їх батькам за турботу, небайдужість та підтримку у нелегкій справі виховання дітей!

Свої перемоги вихованці школи «Світлячок» відсвяткували на Випускному балу, під час якого і співали, і танцювали, і гралися, а також отримали за свої досягнення грамоти та цінні подарунки на пам’ять про закінчення першої в житті школи, що стала для малят школою Гри, Знань, Дружби і Радості.

А гуртківці відділу зустріли літо та відсвяткували Міжнародний день захисту дітей 1 червня у дитячому парку «Казка», де брали участь у веселих розвагах, пізнавальних вікторинах і творчих майстернях!

Педагоги відділу вітають своїх вихованців з приходом літа, бажають гарного відпочинку та запрошують влітку на зустрічі у клубі «Дружба - Friendship»!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 3 й 9.

^Вгору