ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Знову найсильніші!

19.09.2016

З 13 по 16 вересня цього року в місті Миколаєві проводилися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді на Кубок Українського державного центру позашкільної освіти з судномодельного спорту (морський бій).

У змаганнях брали участь вісім команд, 20 учасників взагалі провели 507 боїв.

Сумську область на цих змаганнях представляли вихованці Глухівського міського центру позашкільної освіти: Олег Устінов (студент ІІ курсу Глухівського агроінституту), Дмитро Борщ (учень 8 класу ЗОШ №2) та Кирило Туман (учень 8 класу школи-інтернат ім.Жужоми). На цих змаганнях команда глухівчан захищала свій титул переможців 2013–2015 років і тому відповідальність за проведення боїв на них на була дуже велика.

Юні спортсмени довели, що столицю славетної гетьманщини не даремно називають малою морською столицею північної України. За час проведення змагань Олег Устінов здобув 71 перемогу, Дмитро Борщ – 65, Кирило Туман – 60 в 76 боях кожний.

В напруженій боротьбі Олег Устінов в особистому заліку змагань виборов перше місце, завоювавши золоту медаль. Дмитро Борщ посів третю сходинку п’єдесталу з бронзовою медаллю. Дуже впевнено цього разу виступав Кирило Туман відібравши важливі для командного заліку бали у суперників.

В командному заліку юні судномоделісти Глухівського міського центру позашкільної освіти звоювали командне перше місце і були нагороджені Кубком Українського державного центру позашкільної освіти. Підготував команду до перемоги тренер Анатолій Кушнір.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 8?

^Вгору