ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Чемпіонат області зі спортивного туризму серед юніорів

02.07.2014

Традиційно кожного року наприкінці червня у лісовий масив біля с. Зелений Гай з різних регіонів області прибувають команди юних туристів для участі у Чемпіонаті області зі спортивного туризму серед юніорів.

Учасниками цьогорічного Чемпіонату стали команди з 11-ти міст і районів області.

Юні туристи змагалися на дистанціях «Крос-похід», «Смуга перешкод», «Спортивне орієнтування», «Слалом на байдарках».

У перший день змагань, 27 червня, на дистанції «Слалом на байдарках» кращі результати показали команда Сумського ПДЮ, команди навчальних закладів Тростянецького та Сумського районів.

За результатами змагань зі спортивного орієнтування, що відбулися 28 червня, призові місця здобули команди навчальних закладів Кролевецького, Сумського районів та Сумського ПДЮ.

На дистанції «Смуга першкод» (29 червня) перше та друге місця у команд Сумського та Кролевецького районів, відповідно третє місце посіла команда Сумського ПДЮ.

30 червня на дистанції «Крос-похід» перше місце посіла команда Сумського району, друге – команда м. Конотоп, третє – Кролевецького району.

Переможцем Чемпіонату Сумської області зі спортивного туризму серед юніорів стала команда Сумського району (тренер Лазаренко О.О.). Друге місце посіла команда Кролевецького району (тренер Ростальна В.В.). На третьому місці команда Сумського ПДЮ (тренер Андросова В.І.)

Високі результати показали команди м. Конотоп (тренер Хвостов І.М.), Тростянецького району (тренер Хижковий О.М.), збірна команда ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» та Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (тренер Бацман Ж.Г.).

Змагання закінчилися, проте юних спортсменів очікують нові походи, нові враження і нові перемоги!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 3.

^Вгору