ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Чемпіонати Сумської області з велосипедного та спортивного туризму

09.07.2021

З 29 червня до 3 липня 2021 року біля с. Зелений Гай Сумської територіальної громади можна було спостерігати юнаків та дівчат віком від 14 до 17 років на роверах та з туристським спорядженням. Цю активність викликали традиційні Чемпіонати Сумської області серед юнаків з велосипедного та спортивного туризму, які щорічно організовує і проводить фізкультурно-спортивний відділ Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

У Чемпіонаті з велосипедного туризму взяли участь 11 команд з територіальних громад Сумської області. Юні роверисти змагалися на дистанціях «Фігурне водіння велосипеду», «Тріал», «Смуга перешкод». У напруженій боротьбі перемогу виборола команда Северинівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Миколаївської сільської ради Сумського району, друге місце посіла команда Станції юних туристів Кролевецької міської ради, третє – команда м. Конотоп ( протокол).

Не менш запеклою була боротьба за першість під час Чемпіонату зі спортивного туризму. Дванадцять команд-учасниць з різних регіонів Сумської області доводили, що вони найкращі на дистанціях «Смуга перешкод (особисто-командний залік)», «Спортивне орієнтування», «Гонка на байдарках», «Смуга перешкод (командні змагання)». Чемпіоном 2021 року стала команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, друге місце посіла команда Старосільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Нижньосироватської сільської ради Сумського району, третє – команда м. Конотоп (протоколи).

Вітаємо всіх учасників Чемпіонатів! Юні туристи Сумщини набули корисний досвід та отримали яскраві враження. Бажаємо їм міцного здоров'я і нових перемог.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 9 і 3?

^Вгору