ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Через терени до зірок...

30.09.2016

У місті Ужгород з 21 по 23 вересня 2016 року відбувся Всеукраїнський колоквіум «Космос. Людина. Духовність.», у якому взяли участь команди з 10 областей України.

Нелегкі випробування чекали учасників колоквіуму – це і захист науково-дослідницьких робіт у різних секціях «Крізь простір і час», «Космос у лабораторії», «Українці в космосі», «Лицар духу», і комплексне тестування з астрономії, фізики, міфології та естетики. Команда Сумської області з честю пройшла всі випробування й виборола одне третє та два перших місця.

Моісєєнко Дмитро Михайлович, учень 9 класу Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8, захищав науково-дослідницьку роботу «Йоган Кеплер: від шестикутних сніжинок до місячної казки» у секції «Лицар духу» і посів І місце.

Цікаву роботу в секції «Суперкнига» презентувала учениця 11 класу Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Задорожна Анастасія Олександрівна – «Краєзнавчий музей-духовна скарбниця Охтирського краю (до 95-річчя створення Охтирського краєзнавчого музею)». Анастасія посіла І місце.

Коноваленко Владислав Олегович, учень 10 класу Конотопської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10, захищав роботу «Храми Конотопа як духовне підґрунтя формування світогляду людини» у секції «Суперкнига» та посів ІІІ місце.

Подарунком для всіх учасників Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина. Духовність.» стали екскурсії, під час яких учні познайомилися із історією та культурою старовинного міста Ужгород, відвідали замок Сент-Міклош.

Вітаємо учасників Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина. Духовність.» та бажаємо їм нових перемог і творчих звершень!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 1 й 3.

^Вгору