ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Чергова перемога авіамоделістів Сумщини

27.02.2017

З 24 по 26 лютого 2017 року в м. Київ на базі спортивного комплексу ТСОУ України Українським державним центром позашкільної освіти були проведені Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді на Кубок України з авіамодельного спорту (повітряний бій) «Кубок пам’яті Небесної сотні».

У змаганнях взяли участь вихованці авіамодельних гуртків з Волинської, Миколаївської, Сумської, Хмельницької, Херсонської, Київської областей та міста Києва. Учасники змагань вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих в зоні АТО військовослужбовців хвилиною мовчання.

Відповідно до інформаційно-методичних матеріалів щодо проведення змагань, юні авіамоделісти змагались в командній першості у категорії кордових авіаційних моделей повітряного бою – F-2-D (з дизельним двигуном 2,5 куб.см.).

Команду Сумської області представляли вихованці Конотопської станції юних техніків – Карнаух Вадим, Тоценко Валентин та вихованка Глухівського міського центру позашкільної освіти – Дудченко Кристина.

Команда Сумської області зайняла перше місце в командному заліку.

Переможці та призери змагань були нагороджені Кубком та дипломами відповідних ступенів Українського державного центру позашкільної освіти.

Бажаємо нових перемог нашим юним повітряним бійцям!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 6.

^Вгору