ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ЧЕРЛІДЕРИ ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ТА РОБОТИ З ТАЛАНОВИТОЮ МОЛОДДЮ ЗНОВУ ПЕРШІ!

14.04.2015

У Полтаві відбувся Відкритий чемпіонат Полтавської області з черліденгу та стренфлексу. Сумську область на цих змаганнях представляли вихованці творчого об’єднання «Черліденг» Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівник – Безрядіна Неля Леонідівна). Юні спортсмени змагалися зі своїми ровесниками з Полтавської, Харківської областей та Києва.

Вихованці закладу вибороли почесне І місце у номінаціях: «данс-дует» (діти до 5 років); «хіп-хоп дует» (діти 8-12 років); «хіп-хоп дует» (юніори); «джаз-команда» та «хіп-хоп команда» (юніори); «хіп-хоп квартет» (юніори); «джаз-дует» (8-12 років); «хіп-хоп соло» (8-12 років); «хіп-хоп квартет», «джаз-квартет» (8-12 років); «хіп-хоп-команда», «джаз-команда». У номінації «данс-команда» (діти 5-8 років) наші вихованці були третіми.

Крім того, наші вихованці брали участь у показових виступах при відкритті та закритті змагань. Отже, іще одне загальнокомандне «золото» додали черлідери до скарбнички перемог. Але розслаблятися зарано – попереду Кубок України, що відбудеться наприкінці квітня в м. Дніпродзержинськ.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 8.

^Вгору