ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ДЕНЬ ЮНОГО НАТУРАЛІСТА

23.09.2024

Щороку в третю суботу вересня в Україні відзначають День юного натураліста. Цього року вихованці еколого-натуралістичного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю долучилися до Всеукраїнської акції під гаслом: «У Юннатії кордонів немає».

Під час зустрічі, що проходила у форматі онлайн, було окреслено «Дорожню карту юннатів Сумщини», яка включає в себе щоденні екологічні справи, соціально-освітні просвітницькі заходи в межах проєкту «Екологічний календар», природоохоронні акції, дослідницьку діяльність, участь в заходах еколого-натуралістичного спрямування різного організаційного рівня, зокрема, у міжнародній фенологічній компанії GLOBE «Autumn Tree Campaign 2024», Всеукраїнських онлайн фотоконкурсах «Осіння симфонія України: Моє дерево», «Моя країна Україна» та інших.

Вихованці гуртка «Графічний дизайн в екологічній просвіті» презентували постер «Всесвітній день прибирання 2024», який розробили на онлайн заняттях з використанням власних фото, поділилися досвідом прибирання місць відпочинку на природі разом з батьками і друзями. Особливий акцент було зроблено на дотриманні заходів безпеки під час прибирання, а також на важливості і доступності «цифрового прибирання».

Ми – юннати, а значить з любов’ю в серці,

Із добром і надією світом йдемо.

Ми планету нашу збережем для нащадків,

Паростки єдності й миру разом зростимо.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 9 + 7.

^Вгору