ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Д.І.М. запоршує

04.10.2017

У Центрі розвитку й професійного самовизначення дітей та учнівської молоді продовжується бурхлива й цікава практична діяльність.

Дітей, які із задоволенням завітали на зустріч з новим та незвіданим, чекали відкриття у Green-lab (наша «Зелена лабораторія» відкрила раніше невідомі для дітей факти про повітря, з яким вони самостійно проводили різноманітні досліди).

Особливе здивування у дітей викликало зібране власноруч з конструктора «Розумник» радіо, що спіймало американські хвилі й супроводжувало заняття драйвовими хітами.

Усі бажаючі продовжили досліджувати історичну місцевість центральної частини нашого рідного міста й відвідали розташовану неподалік від навчальних корпусів СумДУ садибу Суханових, де нині функціонує Інститут прикладної фізики НАН України (вул. Петропавлівська).

Особливістю нашої спільної діяльності з дітьми стало започаткування комунікативного клубу Club’ok, в якому працюють фахові ігротехніки, педагоги й практичний психолог. У клубі діти мають можливість неформально спілкуватися як українською, так й англійською мовами, набути навичок «спікерів» й творчо самореалізуватися.

Запрошуємо дітей (учнів 5-8 класів) відвідати наші творчі зустрічі за адресою: вул. Петропавлівська, 57 (навчальний корпус СумДУ №3).

Контактний телефон: 0664181985 (куратор Вікторія Заярна).

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 4 й 3.

^Вгору