ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Дистанційні змагання «DonOrientChamp»

16.12.2020

Вихованці гуртків спортивного орієнтування Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю взяли участь у VI фінальному етапі Чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді «DonOrientChamp», що проходили дистанційно 12 та 13 грудня 2020 року. У змаганнях було заявлено 185 учасників з 6 регіонів України.

За результатами першого старту особисто-командних змагань з онлайн-орієнтування в заданому напрямку призові місця посіли Кирило Медвєдєв в групі Ч-14 (ІІІ місце) та Дар'я Денисенко в групі Ж-10 (ІІІ місце).

У другий день змагань найкращі результати в команді сумчан показали Анна Голуб в групі Ж-18 (І місце), Назар Лисянський у групі Ч-14 (І місце) та Дмитро Короткий у групі Ч-14 (ІІ місце).

У загальному заліку призові місця посіли Кирило Медвєдєв в групі Ч-14 (І місце) та Анна Голуб в групі Ж-18 (ІІ місце), керівник команди Лілія Зикова посіла ІІ місце в загальному заліку.

У командному заліку команди СОЦПО та РТМ посіли 4 та 8 місця серед 25 команд-учасниць Чемпіонату «DonOrientChamp».

Команда Центру отримала позитивні враження від участі в онлайн – змаганнях і вдячна організаторам Чемпіонату за набутий досвід.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 6.

^Вгору