ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Діти – дітям»

21.12.2011

Особливим стало свято Святого Миколая для учасників благодійної акції «Діти – дітям», що відбулося 19 грудня 2011 року в театрі драми та музичної комедії ім. М. С. Щепкіна. Організаторами проведення акції були Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та управління культури та туризму Сумської обласної державної адміністрації.

Учасники акції завітали до театру не лише для того, щоб отримати подарунки від Святого Миколая, а й узяти участь у конкурсно-ігровій програмі «У гостях у Миколая», у роботі творчих майстерень із виготовлення новорічних листівок і сувенірів, ялинкових прикрас і придбати на виставці-ярмарку «Зимові фантазії» сувеніри, виготовлені вихованцями Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Під час акції «Діти – дітям», яка була організована з метою збору коштів для придбання сепаратора крові, що може врятувати життя дітям, які страждають на серйозні захворювання, волонтерами СОЦПО та РТМ було зібрано 5,674 тисяч гривень. Стати учасником цієї акції було дуже просто: достатньо було придбати новорічний сувенір на виставці-ярмарку чи кинути кошти до скриньки.

Акція «Діти – дітям» завершилась благодійним концертом «Добро починається з тебе», у якому взяли учать творчі дитячі колективи м. Суми: зразковий театр пісні «Поляріс», вокальний ансамбль «Каскад», вокальний ансамбль «Глорія» , зразковий театр пісні «До-ре-мі-фа-солька» , народна дизайн-студія «АRT’elь moda», зразкова студія сучасного конкурсного бального танцю «Маестро» (ОЦПО та РТМ); зразковий хореографічний колектив «Артес», народний колектив сучасного естрадного танцю «Пігмаліон» (Сумський ПДЮ); народний хореографічний колектив «Соняхи» (ПК «Хімік»).

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 4?

^Вгору