ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Діти Мельпомени» – переможці Всеукраїнського фестивалю дитячої художньої творчості «Єдина родина»

07.09.2021

З 28 серпня по 04 вересня 2021 року у с. Чорноморка Миколаївської області на базі дитячого табору «Sportium» відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячої художньої творчості «Єдина родина».

Учасниками заходу стали 1000 вихованців закладів позашкільної освіти Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Миколаївської, Полтавської, Рівненьської, Сумської, Хмельницької областей.

Сумщину на фестивалі представляв театральний колектив «Діти Мельпомени» Комунальної установи Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 29.

Конкурсні роботи в номінаціях «Літературна творчість», «Авторська поезія» та «Театральне мистецтво» були високо оцінені журі фестивалю. Майбутні актори та майстри художнього слова представили літературно-музичні композиції та естрадні мініатюри, віршовані і прозові твори патріотичного й гумористичного спрямування українських письменників, поетів та власні авторські поезії.

Учасники заходу також взяли участь у роботі творчих лабораторій майстер-класів, пізнавально - розважальних програмах, конкурсах, відвідали виставки і звичайно ж відпочинок на морі.

І місце та неймовірний шквал дитячих емоцій привезли юні артисти із Всеукраїнського фестивалю дитячої художньої творчості «Єдина родина».

Вітаємо юні таланти й бажаємо нових творчих ідей і перемог.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 8.

^Вгору