ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ДИТЯЧОМУ ТУРИЗМУ СУМЩИНИ БУТИ!

17.10.2023

13-14 жовтня 2023 р. відбувся обласний семінар-зліт для працівників освіти, які опікуються питаннями розвитку дитячого туризму в закладах освіти. Організатор заходу – фізкультурно-спортивний відділ Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Учасники заходу долучилися до обговорення питань щодо участі у обласних змаганнях зі спортивного туризму та спортивного орієнтування для вихованців гуртків туристсько-спортивного профілю у 2023 році, окреслили плани на майбутнє.

У межах семінару-зльоту відбувся Чемпіонат області зі спортивного туризму. На дистанції з пішохідного туризму, з велосипедного туризму та зі спортивного орієнтування вийшли 42 педагоги 19 закладів позашкільної та загальної середньої освіти Сумської, Кролевецької, Охтирської, Шосткинської, Конотопської, Путивльської міських рад, Білопільської, Юнаківської, Садівської сільських рад, Миколаївської селищної ради. Педагоги області продемонстрували технічну майстерність, чудову фізичну форму та довели, що дитячим туризмом Сумщини опікуються справжні професіонали.

З протоколами змагань можна ознайомитися ТУТ.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 8 + 4.

^Вгору