ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ДЗВЕНИТЬ «РІЗДВЯНИЙ ПЕРЕДЗВІН»

23.12.2020

23 грудня 2020 року обласний мистецький фестиваль «Різдвяний передзвін» вкотре об’єднав кращих із кращих дітей та учнівську молодь, які досягли успіхів у навчанні, мистецькій діяльності, адже серед учасників фестивалю – переможці обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсних заходів, спортивних змагань.

Учасників заходу привітала директорка Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Павлівна Гробова. Вона зазначила, що Сумщина пишається юними талантами, їхніми здобутками.

Під час заходу, що проходив в онлайн форматі на платформі Google Meet, свої творчі досягнення презентували дитячі творчі колективи закладів освіти міст Конотоп, Шостка, Лебедин, Охтирка, Тростянець, Глухів, Ямпіль, Недригайлівської, Краснопільської селищних рад, Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Усі учасники фестивалю отримали солодкі подарунки, а також враження від творчої атмосфери, що панувала на святі юних талантів.

Формат фестивалю під час заходу не дозволив у повному обсязі презентувати відеоматеріали виступів дитячих колективів. Але переглянути повну версію виступів можна на каналі Youtube.

Відеозапис онлайн заходу

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 2.

^Вгору